Steak Grill

Steak Grill je určen především milovníkům prvotřídního masa. Maso osobně vybíráme zejména u šumavských farmářů a věnujeme mu mimořádnou pozornost a péči. Pro přípravu steaků používáme špičkový gril typu Josper, který je právem považován za Mercedes mezi grily. V naší nabídce dále naleznete kuřata grilovaná na velkokapacitních grilech, vepřové tomahawky, rožněná selata nebo grilované celé hovězí čtvrti.

Naší „třešničkou na dortu“ je naše specialita – vyzrálý Rib Eye steak o váze cca 2500 g podávaný se třemi dipy na dřevěném prkně.

Rozdělení hovězího masa?

Krk – z vyzrálého hovězího krku se dělají šťavnaté burgery

Vysoký roštěnec – Rib Eye Steak

……   na popisech se momentálně pracuje a budou doplněny později

JAK TO U NÁS VYPADÁ?

Provozovatel

Food pro s.r.o.
č.p. 39, 411 47 Polepy

IČO: 07761449

DIČ: CZ 07761449

Otevírací doba

Steak Grill i Bistro (hotová jídla, restaurace):

30.6. 2021 – 31.8. 2021
PO - NE: 08.00 – 24.00

Sledujte nás

Web design by noConcept