Steak Grill
Steak Grill je určen především milovníkům prvotřídního masa. Maso osobně vybíráme zejména u šumavských farmářů a věnujeme mu mimořádnou pozornost a péči. Pro přípravu steaků používáme špičkový gril typu Josper, který je právem považován za Mercedes mezi grily. V naší nabídce dále naleznete kuřata grilovaná na velkokapacitních grilech, vepřové tomahawky, rožněná selata nebo grilované celé hovězí čtvrti.
Naší „třešničkou na dortu“ je naše specialita – vyzrálý Rib Eye steak o váze cca 2500 g podávaný se třemi dipy na dřevěném prkně.

Rozdělení hovězího masa?
Krk – z vyzrálého hovězího krku se dělají šťavnaté burgery
Vysoký roštěnec – Rib Eye Steak
…… na popisech se momentálně pracuje a budou doplněny později
Provozovatel
Food pro s.r.o.
č.p. 39, 411 47 Polepy
IČO: 07761449
DIČ: CZ 07761449
Otevírací doba
Steak Grill (Po-Ne): 23.4. 2021– 31.10. 2021
Stálá nabídka: 11.00 – 02.00
Bistro (Po-Ne): 23.4. 2021 – 31.10. 2021
Snídaně 07.00 – 10.00
Obědy a večeře 11.30 – 20.00