NÁŠ PŘÍBĚH

Restauraci Steak Grill & Bistro jsme otevřeli s cílem nabídnout prvotřídní kuchyni založenou na poctivých lokálních surovinách. Používáme nekomplikované recepty plné opravdových chutí bez kompromisů.

Gastronomický zážitek z našich pokrmů dotáhne k dokonalosti vychlazený Budvar nebo moravská vína s osobitým charakterem z tradičních rodinných Vinných sklepů Zapletal.

 

O RESTAURACI 

Bistro – snídaně
(denně 8.00 – 10.00 hod)
nabízíme denně snídaně, které podáváme formou rautu. Podáváme čerstvě upečené pečivo , párky od našeho řezníka, míchaná i vařená vejce, obložené salámové a sýrové mísy, zeleninové a ovocné mísy, několik druhů pomazánek. Na své si přijdou i milovníci sladkých snídaní najdou zde koláče, perníky, samozřejmostí jsou různé druhy müsli, jogurty. K pití si dáte kávu lavazza, čaje, různé druhy džusů. Doporučujeme si snídaně objednat den předem.

Bistro samooubslužné 
(denně 11.00 – 20.00 hod)
obslouží rychle a zároveň kvalitně velké množství strávníků. Čeká zde na vás zejména tradiční česká kuchyně a recepty našich babiček. Zákazník si opravdu může nandat vše na co má chuť i v jaké chce kombinaci. Na konci zaplatí u pokladny na váhu. Bistro si zamilovali zejména maminky s dětmi. Nandají si porci dle svého gusta a hlavně to co vaše ratolesti jedí. K dispozici je i salátový bar

Steak Grill
(denně 11.00 – 21.00 hod) je určen především milovníkům prvotřídního masa. Maso osobně vybíráme zejména u šumavských farmářů a věnujeme mu mimořádnou pozornost a péči.  Veškerá masa jsou v BIO kvalitě a dbáme na to, aby byla prvotřídně a kvalitně vyzrálá. U nás si na steaku opravdu pochutnáte. Najdete zde ale i exotická masa jako je BIZON, nebo ZEBRA .
V nabídce jsou samozřejmě i burgery, masové bagety, tortilly a pro vyznavače salátových gangů máme i několik salátů.
Téměř všechny ingredience nakupujeme výhradně u českých farmářů a lokálních pěstitelů.

Nově máme Rozvoz do nejbižšího okolí


– Hamr na jezeře
– Osečná
– Stráž pod ralskem


volejte na  tel. 00420 725883033

ŠÉFKUCHAŘ  Josef Musil

Jako šéfkuchař pracuji již přes 20 let a za tuto dobu jsem nasbíral spousty zkušeností, které Vám teď budu servírovat na talíř spolu s vybranými pochoutkami zejména české a  kuchyně.

Suroviny, ze kterých tyto pochoutky připravuji, si pečlivě vybírám u českých farmářů v polabské nížině. Jsem přesvědčen, že pro dobrou zeleninu nemusíme jezdit na opačný konec planety. Jsem milovníkem bylinek a rád je používám, protože díky nim pokrmy získají zcela jinou dimenzi. Bylinky si pěstujeme sami v naší zahrádce hned vedle kuchyně.

Z celého srdce doufám, že vám u nás bude chutnat, a že vaše chuťové pohárky zažijí ohňostroj příjemných vjemů.

Jako šéfkuchař podniku jsem plně odpovědný za kvalitu podávaných jídel. Proto v případě jakýchkoli připomínek neváhejte a nechejte si mě zavolat, popřípadě mi svoje poznatky či připomínky zašlete na mail info@foodpro.cz

Dobrou chuť, Váš Josef Musil

TOMÁŠ ZÍTA – MANAGER PROVOZU A ŘEZNICKÝ MISTR

Mám dlouholeté zkušenosti v bourání a přípravě masa. Maso je mou vášní a posedlostí, a přestože se v podnikání věnuji i jiným oborům, gastronomii považuji za svou srdeční záležitost.

V naší restauraci jsem odpovědný za kvalitu a zrání masa. Moje práce začíná již u výběru jednotlivých kusů u českých farmářů na šumavských pastvinách. Dozoruji při šetrné porážce, zpracování, ale hlavně u zrání masa. Zrání je totiž nejdůležitější částí procesu, jehož výstupem je výtečný steak na vašem talíři.

Své zkušenosti z jihoamerických, mexických i evropských restaurací, a svou lásku k masu jsem propojil do jediného cíle – přípravy těch nejlepších steaků, které lze v regionu dostat. Jsem přesvědčen, že vaše chuťové buňky u nás zažijí nečekanou explozi, a že se k nám budete opakovaně vracet na kus „pořádný flákoty“.

Jako spolumajitel jsem plně odpovědný za kvalitu a zpracování masa. Proto v případě jakýchkoli připomínek neváhejte a kontaktujte naši obsluhu, která mi vaše připomínky bude tlumočit. Popřípadě jsem k zastižení na mailu zita@foodpro.cz

Dobrou chuť, Váš Tomáš

Provozovatel

Food pro s.r.o.
Doksany č.p. 69, 41182

IČO: 07761449

DIČ: CZ 07761449

Otevírací doba

Otevřeno od 29.04.2024

SNÍDANĚ:   Po objednání  8:00-10:00

STEAK GRILL:

Pondělí  - čtvrtek   11 - 20:00
pátek ,  sobota       11 -  21:00
neděle                     11 - 20:00


BISTRO: otevřeno pouze o sezónu červen až srpen 2024- nebo dle nabídky

Kuchyně přijímá poslední objednávky 30 min  před koncem otevírací doby!

PŘIJÍMÁME PLATEBNÍ KARTY
Nově můžete platit také přes QERKO

Sledujte nás

Web design by noConcept