NÁŠ PŘÍBĚH

Jsme dva dlouholetí kamarádi, které pojí láska ke gastronomii a bohaté zkušenosti v oboru. Restauraci Steak Grill & Bistro jsme otevřeli s cílem nabídnout prvotřídní kuchyni založenou na poctivých lokálních surovinách. Používáme nekomplikované recepty plné opravdových chutí bez kompromisů.

Gastronomický zážitek z našich pokrmů dotáhne k dokonalosti vychlazená Plzeň nebo moravská vína s osobitým charakterem z tradičních rodinných Vinných sklepů Zapletal.

 

O RESTAURACI 

Bistro formou samoobsluhy obslouží rychle a zároveň kvalitně velké množství strávníků. Čeká zde na vás zejména tradiční česká kuchyně a recepty našich babiček. Kromě toho servíruje například také křupavé bagety, chutné wrapy nebo grilovaná kuřata.

Steak Grill je určen především milovníkům prvotřídního masa. Maso osobně vybíráme zejména u šumavských farmářů a věnujeme mu mimořádnou pozornost a péči. Pro přípravu steaků používáme špičkový gril Josper, který je právem považován za Mercedes mezi grily. V naší nabídce dále naleznete kuřata grilovaná na velkokapacitních grilech, vepřové tomahawky, rožněná selata nebo grilované celé hovězí čtvrti.

Naší „třešničkou na dortu“ je naše specialita – vyzrálý Rib Eye steak o váze cca 2500 g podávaný se třemi dipy na dřevěném prkně.

Téměř všechny ingredience nakupujeme výhradně u českých farmářů a lokálních pěstitelů.

MIROSLAV PROKŮPEK – ŠÉFKUCHAŘ

Jako šéfkuchař pracuji již přes 20 let a za tuto dobu jsem nasbíral spousty zkušeností, které Vám teď budu servírovat na talíř spolu s vybranými pochoutkami zejména české a staročeské kuchyně.

Suroviny, ze kterých tyto pochoutky připravuji, si pečlivě vybírám u českých farmářů v polabské nížině. Jsem přesvědčen, že pro dobrou zeleninu nemusíme jezdit na opačný konec planety. Jsem milovníkem bylinek a rád je používám, protože díky nim pokrmy získají zcela jinou dimenzi. Bylinky si pěstujeme sami v naší zahrádce hned vedle kuchyně.

Z celého srdce doufám, že vám u nás bude chutnat, a že vaše chuťové pohárky zažijí ohňostroj příjemných vjemů.

Jako majitel a šéfkuchař podniku jsem plně odpovědný za kvalitu podávaných jídel. Proto v případě jakýchkoli připomínek neváhejte a nechejte si mě zavolat, popřípadě mi svoje poznatky či připomínky zašlete na mail prokupek@foodpro.cz

Dobrou chuť, Váš Míra

TOMÁŠ ZÍTA – MANAGER PROVOZU A ŘEZNICKÝ MISTR

Mám dlouholeté zkušenosti v bourání a přípravě masa. Maso je mou vášní a posedlostí, a přestože se v podnikání věnuji i jiným oborům, gastronomii považuji za svou srdeční záležitost.

V naší restauraci jsem odpovědný za kvalitu a zrání masa. Moje práce začíná již u výběru jednotlivých kusů u českých farmářů na šumavských pastvinách. Dozoruji při šetrné porážce, zpracování, ale hlavně u zrání masa. Zrání je totiž nejdůležitější částí procesu, jehož výstupem je výtečný steak na vašem talíři.

Své zkušenosti z jihoamerických, mexických i evropských restaurací, a svou lásku k masu jsem propojil do jediného cíle – přípravy těch nejlepších steaků, které lze v regionu dostat. Jsem přesvědčen, že vaše chuťové buňky u nás zažijí nečekanou explozi, a že se k nám budete opakovaně vracet na kus „pořádný flákoty“.

Jako spolumajitel jsem plně odpovědný za kvalitu a zpracování masa. Proto v případě jakýchkoli připomínek neváhejte a kontaktujte naši obsluhu, která mi vaše připomínky bude tlumočit. Popřípadě jsem k zastižení na mailu zita@foodpro.cz

Dobrou chuť, Váš Tomáš

Provozovatel

Food pro s.r.o.
č.p. 39, 411 47 Polepy

IČO: 07761449

DIČ: CZ 07761449

Otevírací doba

Steak Grill (Po-Ne): 23.4. 2021– 31.10. 2021
Stálá nabídka: 11.00 – 02.00

Bistro (Po-Ne): 23.4. 2021 – 31.10. 2021
Snídaně 07.00 – 10.00
Obědy a večeře 11.30 – 20.00

Sledujte nás

Web design by noConcept